NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís presenta en l'Olleria les seves propostes en ocupació

Amb el Secretari Autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu.

Compromís ha presentat en un acte a l’Espai Ideo de l’Olleria les seues propostes en matèria d’ocupació amb la participació del secretari Autonòmic, Enric Nomdedéu, Jesús Pla, candidat a les Corts Valencianes i del seu alcalde, Julià Engo. En el mateix també s’han avaluat les polítiques portades a terme en aquesta legislatura.

I és que en els últims anys la inversió s’ha augmentat a l’Olleria en quasi mig milió d’euros per a fomentar l’ocupació, posant especial focus en l’estabilitat dels contractes, passant a ser d’un any de durada i a jornada completa.

S’ha arribat als 1.375.000 euros en inversió amb programes impulsats per la Conselleria, des de la Diputació i el mateix ajuntament orientats també a la formació.

Per altra part, hi ha un 29% menys d’aturats des de l’inici de la legislatura.

El Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha fet balanç de la legislatura i de les polítiques impulsades amb un reinventat servei públic amb 3 programes.

Centrant-se en la Vall d’Albaida, amb una inversió de més de 6 milions d’euros, s’ha aconseguit reduir un 32% l’atur. Una comarca molt afectada especialment en el sector del tèxtil en els anys més durs de la crisi.

Compromís es marca entre altres reptes impulsar una Llei valenciana d’ocupació.

Així com una campanya d’intensificació de la inspecció de treball i programes que ajuden a que els contractes temporals passen a ser fixes. A més d’una forta aposta per la Formació Professional.

D’aquesta manera Compromís fixa les seues línies per a fomentar l’ocupació i la formació ajudant tant a les empreses com als treballadors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.