NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Beniarjó celebra la III Nit Jove dins de les festes de Sant Marc

Amb Batalla de Galls i el grup De la Nada.

Beniarjó va celebrar el divendres la III la Nit Jove amb una Batalla de Galls, l’actuació del grup De la Nada i discomóbil. La plaça d’Ausiàs March es va omplir de nou de la millor música i diferents estils on van gaudir els més joves fins a ben entrada la matinada

En la Batalla de Galls joves vinguts des de diferents punts de la Comunitat com Alcoi, Alacant, Gandia o Albaida van donar a conèixer el seu mitjà d’expressió per excel·lència. Un estil que requereix de molta improvisació tal i com ens van demostrar i dedicar.

De la Nada va delectar al públic assistent amb el seu rock i tot el repertori que forma part del seu primer disc. Un grup de recent creació que precisament va nàixer a Beniarjó.

El grup té dos concerts programats per a l’11 i 25 de maig. Una cita musical que enguany ha celebrat la seua tercera edició.

La discomòbil amb el dj Adrián Faus posaria fi a la III Nit Jove a Beniarjó.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.