NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Llosa de Ranes es prepara per a celebrar la seua tradicional Romeria a Santa Anna

Demà 1 de maig.

La Llosa de Ranes celebrarà demà 1 de maig la seua tradicional Romeria a Santa Anna. Serà la seua trenta-quatrena edició, on els seus veïns recorren els quasi 4,5 quilòmetres que separen la Plaça Major de la població de l’Ermita.

La romeria eixirà des de la Plaça a les 10:00 del matí. Els romers hauran d’acudir mitja hora abans per a replegar les tradicionals canyes i llistes que, una vegada finalitzada, es podran dipositar en la mateixa ermita. Una vegada s’arribe a ella, Santa Anna serà rebuda amb una dansà a càrrec del grup de danses Ras i Pla de la localitat.

A continuació tindrà lloc la celebració de la Santa Missa i la benedicció dels termes, a la qual seguiran diversos actes culturals. Acabades totes les activitats del matí, tots els llosers podran dinar a l’ombra de la pinada de Santa Anna i els seus voltants.

Ja per la vesprada, a les 18:30 hores, es procedirà a la tornada de la imatge de Santa Anna des de la muntanya fins a la Plaça Major, donant per finalitzada la romeria.

Recordar que tot i que no es va institucionalitzar fins uns anys més tard, la tradició de la Romeria a Santa Anna va començar a principis dels anys 80, quan un grup de veïns del poble va decidir recuperar l’antiga tradició de pujar a l’ermita.

Un costum que, exceptuant els anys en que s’estava restaurant la mateixa, ha continuat ininterrompudament amb una gran afluència fins a l’actualitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.