NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria celebra el XV CIMVO

El Curs Internacional de Música Vila de l'Olleria.

L’Olleria ha acollit aquest cap de setmana la quinzena edició del Curs Internacional de Música, el CIMVO. Una cita de caràcter acadèmic i artístic que un any més ha comptat amb professors de gran prestigi com Adán Delgado i Ismael Betancor a més de José Cháfer, director del curs.

Aquest esdeveniment musical està obert a trompetistes professionals, estudiants en conservatoris i alumnes d’escoles de música. Les masterclass, concerts i conferències estan enfocades en millorar les habilitats, perfeccionament de la interpretació, el repertori, la psicologia de la música i la història de la trompeta.

Un dels plats forts va ser el concert al Teatre Goya a càrrec de la Societat Escola Musical Santa Cecília i els seus professors, baix la direcció de Ramón Garcia, on van acompanyar a solistes trompetistes de gran reconeixement mundial. Tota una experiència per a la banda.

I és que en l’Olleria hi ha dues bandes de música amb molt de recolzament.

Un poble que compta amb una gran cultura musical.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.