NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria acull la X Fira de les Associacions

Una iniciativa que va nàixer en 2009 amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats locals a la ciutadania.

L’Olleria ha celebrat la desena Fira de les Associacions. Una iniciativa que va nàixer en 2009 amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats locals a la ciutadania i que s’ha consolidat al llarg dels anys.

Totes les associacions socials, culturals i esportius de l’Olleria van omplir el Parc Beat Pare Ferreres, on van haver diferents activitats, actuacions musicals, tallers i màgia en una jornada de festa on els veïns i visitants van eixir al carrer.

Els assistents van poder conèixer de primera mà l’àmplia diversitat d’associacions que hi ha al poble i col·laborar amb ells per a recaptar fons.

A més dels castells inflables i tallers infantils, els més menuts van oferir actuacions musicals amb molt de ritme

Una cita que s’ha convertit en tot un esdeveniment en el poble de l’Olleria.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.