NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Prop de 500 persones participen en l'XI Concurs d'arròs al forn de l'Olleria

Gran festa gastronòmica.

L’Olleria ha acollit un any més la seua popular festa gastronòmica del Concurs d’arròs al forn. Una cita organitzada per l’Associació d’Hostalers amb la col·laboració de l’ajuntament que compleix ja 11 edicions i on participat prop de 500 persones.

Els participants van presentar les seues cassoles, que havien de portar obligatòriament arròs, oli d'oliva, pota i ventre, costella de porc, cansalada, cuixa de conill o pollastre, costella de vedella, pilotes, botifarra de carn i ceba, cigrons, més dos ingredients de lliure elecció.

El jurat, format per representants d’associacions locals de festes i persones vinculades al món de la cuina, van valorar la presentació del plat, el punt de l’arròs i el sabor.

Enguany el primer premi va ser per a la Família Adelina i el segon per a Una altra cosa. Una jornada de bon menjar amb la millor companyia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.