NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia presenta la 45 edició del Concurs Internacional de Fideuà

Se celebrarà el proper 5 de juny.

Gandia ha presentat la 45 edició del Concurs Internacional Fideuà de Gandia, que se celebrarà el proper 5 de juny en el passeig del Moll. Un acte a la Casa de la Marquesa on van assistir l'alcaldessa, Diana Morant, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el president de l'Associació organitzadora, Avelino Alfaro, i representants del consistori, empresaris i membres de l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia. Un esdeveniment que s’ha convertit en tota una fita del plat més típic de la localitat

El Secretari Autonòmic de Turisme va destacar el sector com a motor econòmic.

El concurs comptarà amb 30 participants professionals, entre ells tres equips de Japó a més de huit escoles d’hostaleria. Al llarg de l’any s’organitzen degustacions per a posar en valor aquest plat insignia.

I és que la fideuà és un plat elaborat amb productes que es pesquen en el Grau cada dia i que s’ha convertit en la marca gastronòmica de la ciutat.

A més, s’ha signat l'adhesió de Gandia a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i de la seua marca "L'exquisit Mediterrani" per a fomentar la gastronomia del territori com a recurs turístic de primera ordre.

Una nova edició que donarà un pas més enguany, ja que l’organització està preparant una ruta pel Centre Històric de Gandia perquè els participants puguen conèixer tots els seus atractius abans de la gran cita culinària.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.