NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La remodelació integral de la Glorieta donarà cabuda a la zona de jocs més gran d'Ontinyent

Les obres començaran en octubre.

La remodelació integral del parc de la Glorieta donarà més protagonisme als xiquets amb una zona de jocs que serà la més gran d’Ontinyent. Una nova imatge en la que està treballant-se des de l’Ajuntament, i que també reubicarà la zona de berenadors i restauració.

Una actuació sobre una superfície de 6000m2 amb una inversió d’1’2 milions d’euros que atén al desig expressat per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa” d’ampliar zones d’esplai i convivència a la ciutat.

Els treballs està previst que comencen a l'octubre de 2019 i tenen un termini d'execució de 9 mesos.

Es presentarà una Glorieta dividida en espais diferents però integrats en una imatge homogènia. Tot tenint en consideració les peticions del veïnat de la zona i també dels xiquets de la ciutat, que van poder escollir quins jocs volien, que ocuparan més del 25% de l’espai total del parc. Un procés al qual van participar més de 1.400 escolars de 1r a 4t de primària dels 11 col·legis.

A més, el projecte de remodelació inclou en la part de darrere del parc dues noves zones diferenciades: una d'elles inclourà un espai amb paviment roig que es destinarà a actuacions culturals i un altra que inclourà uns berenadors.

Aquesta zona que s'ha traslladat a la part posterior del parc per permetre la convivència i reduir les  molèsties al veïnat per soroll, està previst que en el futur oferisca un servei de restauració de qualitat per als visitants, que seria objecte d’un concurs públic per part de l’Ajuntament.

Així mateix, la reforma inclou la substitució de la font i de la tolla per més vegetació i arbrat que permetrà crear més ombra natural i ampliar l'espai verd.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.