NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rebaixa d´impostos

La Llosa de Ranes, Castelló de Rugat, Moixent i Enguera es sumen a la llista de pobles que rebaixen impostos en 2015

La Llosa de Ranes, Castelló de Rugat, Moixent i Enguera es sumen al llistat de pobles de les nostres comarques que rebaixen l’IBI l’any que ve, el que tots coneixen com rebut de la contribució.

El Ministeri d’Hisenda ha obert la mà als alcaldes amb vistes a l’any electoral i molts pobles han optat per reduir la part de l’indicador que els correspon per a compensar els efectes de les pujades cadastrals imposades pel Govern als últims anys.

En Enguera, per exemple, es rebaixarà huit punts el coeficient de l’IBI amb la intenció de contrarestar l’increment cadastral del 10 per cent previst per a 2015 com a conseqüència de l’actualització dels valors dels immobles. Esta mesura serà possible gràcies a l’amortització anticipada de crèdits financers portada a terme per l’Ajuntament en 2014, que ha disminuït de manera significativa l'import dels interessos que deurà pagar en 2015. Enguera també augmentarà la bonificació a famílies nombroses entre el 75 i el 90%.

En Moixent, el consistori ha aprovat una rebaixa de tres punts en l’IBI, que passarà del 0,73 al 0,70. En Xàtiva la rebaixa és de 3 punts, en Benigànim passarà de 0,85 a 0,75 i en La Pobla del Duc la reducció serà de 15 punts.

En Castelló de Rugat es rebaixa l’IBI del 0,83 al 0,7 i en La Llosa de Ranes es rebaixarà el coeficient municipal del 0,56 al 0,52.

L’IBI rústic baixarà un 10 per cent, però en La Llosa no serà l’únic impost a rebaixar, perquè el rodatge dels vehicles baixarà un 2,5 per cent i el rebut del fem entre un 5 i un 7 per cent. Estes rebaixes s’han pogut portar a terme gràcies al treball de l’equip de Govern, que ha aconseguit optimitzar la gestió de les arques municipals.

Bones notícies per a un ajuntament que gestiona els impostos d’una població de poc més de 3.700 habitants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.