NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent al carrer" decorarà aquest mes de maig el cel de Martínez Valls

Amb 1050 catxerulos de colors.

El carrer Martínez Valls d’Ontinyent s’omplirà de colors aquest mes de maig amb 1050 catxerulos dins de la setena edició d’”Ontinyent al carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social. Una iniciativa per a promocionar la ciutat i el seu comerç en les comarques centrals.

Els més de 1000 catxerulos decorats amb 3500 llaços de colors han estat elaborats amb teixits respectuosos amb el medi ambient i confeccionats per empreses locals

Des del Consell Econòmic i Social s’ha valorat molt positivament aquesta campanya que posa a Ontinyent en el mapa comercial per als municipis dels voltants.

Les activitats de la campanya s’iniciaran aquest dissabte 11 de maig a les 18:00 hores al carrer Martínez Valls amb tallers infantils i animació a càrrec de l’escola de dansa Opera. També tindrà lloc una exhibició de gimnàstica artística i expressiva amb l’alumnat dels col·legis Martínez Valls, La Solana i l’Ies l’Estació, i altra amb l’associació d’Arts Marcials d’Ontinyent.

El dissabte 19 la jornada es dedicarà a “l’Esport al carrer” , amb un espai per als menuts a les 19:00 hores, exhibició de 15 clubs esportius de la ciutat d’Ontinyent, i sorteig de material esportiu.  Finalment, l’últim dissabte de mes, el dia 25, es viurà una festa de cloenda on els més menuts tindran tallers i desfilades de la mà de Màsters Ballet.

Una campanya per a mostrar la gran varietat del comerç ontinyentí.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.