NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Renfe recupera el servei de tren de rodalies entre l'Alcúdia de Crespins i Moixent

El proper 15 de maig.

El tram entre l’Alcúdia de Crespins i Moixent de la línia C2 tornarà a comptar amb servei de trens de rodalies el proper dimecres 15 de maig; una data oficial que dóna a conèixer el Govern d’Espanya. El nou servei permetrà la circulació de 25 viatges, 13 i 12 per sentit, entre ambdues estacions de forma diària i dóna així per finalitzat els transbordaments en autobús que els usuaris han patit durant nou anys.

El tram es troba en condicions per iniciar la circulació ferroviària de rodalies després de finalitzar les obres corresponents al trajecte del corredor mediterrani Xàtiva-Nus de l’Encina la Teja, en la província de València i rebre la necessària autorització de l’Agència Estatal de Seguretat Ferroviària. Les actuacions s’emmarquen en el desenvolupament La Encina-Xàtiva de la connexió d’alta velocitat entre València, Xàtiva, Villena, Alacant, Elx i posteriorment Múrcia.

La longitud del tram operatiu a partir del dia 15 compta amb 18,9 quilòmetres ubicats als termes municipals de Moixent, Vallada, Montesa i l’Alcúdia de Crespins. Entre les actuacions realitzades destaquen la construcció d’una nova estació en Vallada, la remodelació de l’estació de Montesa i la reestructuració de la subestació de tracció de Vallada. També s’ha procedit a la instal·lació de línia aèria de contacte, la catenària i els seus sistemes associats que permeten una velocitat  màxima de circulació de 115 quilòmetres/hora.

També es va executar el nou pas inferior de l’Alcúdia de Crespins que elimina el pas a nivell, molt transitat per vehicles i vianants que comunicava aquesta localitat amb Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.