NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals celebra la 3ª Setmana Cultural

Dedicada a tot el seu entramat cultural per a difondre i mostrar la seua activitat.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Canals ha organitzat per tercer any consecutiu la Setmana Cultural, un esdeveniment on l’entramat didàctic i formatiu de la localitat mostrarà i difondrà tota la seua activitat fins al proper 12 de maig

El club de lectura de Canals, que es reuneix els dimecres en el Centre Cultural Ca don José, ha eixit al carrer per a donar-se a conèixer.

Un club que compta amb desenes de veïns que comparteixen la seua afició per la lectura i les seues idees

L’autor del llibre “Les veus a l’altra part del mur”, Vicent Enric Belda, ha presentat la seua obra al club. Una història de terror que no deixarà a ningú indiferent.

Un esdeveniment ja consolidat en el poble que permet als diferents col·lectius locals mostrar als veïns tot allò que realitzen durant l’any i viure la cultura al carrer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.