NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament rep als esportistes de Xàtiva en Bàdminton i Fit-kid

Recentment han aconseguit campionats d'Espanya.

Uns són veterans del bàdminton i altres, aquests xiquetes i xiquet practiquen el fit-kid. Ambdós tenen en comú ser esportistes de Xàtiva i haver aconseguit importants triomfs en les seues respectives modalitats. Per aquest motiu foren rebuts en l’Ajuntament per part de l’alcalde, Roger Cerdà i el regidor d’Esports, Pedro Aldavero.

Els primers en ser felicitats foren Carlos Martínez i Mª José Mompó, jugadors sèniors del club Bàdminton Xàtiva que s’han emportat més d’una medalla al Campionat d’Espanya celebrat en Pollença.

Per altra banda, els esportistes del Club Fantasi Xàtiva- Canals s’han proclamat campiones i subcampiones d’Espanya al campionat de Fit Kid celebrat a Canals els dies 27 i 28 d’abril.

En concret aconseguiren 15 medalles: 6 ors, 8 plates i 1 bronze en diverses modalitats de fantasia i jazz-funk i es classificaren per al Mundial 2020.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.