NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els veïns d'El Palomar enceten la Festa del Xop amb l'espectacular plantà

Demà serà retransmesa en directe per la la TV Comarcal.

Cada any el mateix dia, el segon dissabte de maig, demà dia 11,  el Palomar repeteix un ritual des de temps immemorials que es desenvolupa amb el bategar de tot el poble. Parlem de la Festa del Xop que té com acte central la seua plantà que serà retransmès una vegada més en directe per aquesta casa, la TV Comarcal. Així i durant 15 dies el xop es converteix en símbol i orgull de tot el poble.

Ells són cinc homes: Jose, Horacio, Óscar, Pedro i Sergio que ja tenen experiència en la festa.

Demà 11 de maig serà el dia gran; a les nou del matí, el volteig de campanes anunciadors de la festa donaran pas al tradicional ball dels pastorets.

El diumenge, la jornada es reserva per honrar a la Verge dels Desemparats amb la solemne missa a les 12; concert a càrrec de la Societat Musical “la Primitiva” a les set de la vesprada i processó a les nou de la nit.

Seran dos dies intensos però no els únics amb programa d’actes; el dissabte següent, 18 de maig es farà partícips de la festa als més menuts amb la plantà infantil i una partida de pilota; el dissabte 25 la gastronomia i la música coparan la jornada i l’últim diumenge del mes, el dia 26 serà moment de tombar el xop; xop que demà es planta a El Palomar i del que podran gaudir tots els espectadors de la TV Comarcal a partir de les sis de la vesprada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.