NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals presenta la seua guia Turística i Hostalera

De 276 fulls que ha suposat més d'un any de treball i dedicació.

Canals és més que el lloc de naixement del papa Calixte III o del bicampió mundial de motociclisme Ricardo Tormo; compta amb un ampli patrimoni monumental; amb tradicions i festes com les de Sant Antoni, declarades d’interès turístic cultural, amb una incipient vida cultural; amb paratges naturals i amb una rica i variada gastronomia. Per donar a conèixer tots aquests atractius i després de més d’un any de treball i dedicació ja tenim a les nostres mans la Guia Turística i Hostalera del municipi; una guia editada per l’Ajuntament que ha comptat amb el disseny i la coordinació de Guillem Alborch, tècnic en promoció turística local i atenció al visitant.

La publicació consta d’un total de 276 fulls; de la part turística passa a l’hostalera on es recullen la totalitat d’establiments presents a la ciutat.

Ara l’intens treball de recerca dóna el seus fruits amb aquesta Guia Turística i Hostalera de Canals, que a més de servir d’atractiu cap al poble serà una magnífica carta de presentació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.