NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall ens Uneix presenta la seua candidatura amb un acte multitudinari en Ontinyent

El partit de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez.

La plaça de Sant Domingo d’Ontinyent ha acollit en un acte multitudinari la presentació de la candidatura de La Vall ens Uneix per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La llista formada per 21 integrants, l’encapçala l’actual alcalde Jorge Rodríguez, qui va ressaltar el treball ben fet i la seua lleialtat a la ciutat.

A l’acte van assistir representants de més de 50 associacions i entitats locals i es va parlar de les propostes principals del partit amb l’objectiu de transformar la ciutat. Entre d’altres del Centre Intergeneracional del carrer del Delme, el projecte Riu Viu, la nova Glorieta o la recuperació del Pont Vell.

unt a Jorge Rodríguez Gramage i Natalia Enguix Martínez conformen la llista, per ordre, Joan Sanchis Cambra, Sayo Gandía Boronat, José Rafael Sanchis Vicedo; Manuel Cuesta Rubio, Àngels Muñoz Rovira, Óscar Borrell Morant,  Paula Soler Torró, Alejandro Borrell Bas, Juan Pablo Úbeda Mestre, Inma Ibañez Reig, Jordi Vallés Belda,  Katty Ushiña Simba, Ferran Gandía Poveda, Virtudes González Hernández, Pepe Gandia Pla, Anna Mengual San Estanislao,  María Cortés Mengual i José Antonio Calabuig Oviedo, tancant la llista l’ex alcalde Rafael Tortosa Vañó.

Una presentació de candidatura repleta d’emoció i agraïment, on Rafael Tortosa, alcalde de la ciutat entre 1979 i 1991, va dedicar unes paraules a Jorge Rodríguez.

També van intervenir Paula Soler i Àngels Muñoz, dues de les cares noves de la llista. Així com Natalia Enguix, número 2 de la llista, qui va recordar les dues dècades de trajectòria compartida amb l’alcalde i l’aposta pel equip que han format.

Des de La Vall ens Uneix afronten la propera cita electoral amb molta esperança, on es van destacar també els més de 30 milions d’euros garantits en inversions.

Un acte de candidatura replet d’il·lusió i emocions camí a les eleccions municipals del proper 26 de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.