NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1262 corredors pertanyents a 62 centres participen en la XII Cursa Popular d'Aspromivise

En Xàtiva.

Un any més Xàtiva ha omplert els carrers del seu casc antic per demostrar a la societat que amb l’esport, l’objectiu de la inclusió és possible. La XII Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional, organitzada per Asmprovise ha comptat enguany amb la participació més nombrosa de totes: 1262 corredors, 62 centres, 500 voluntaris, més de 1100 escolars de 21 centres de primària repartits per tot el recorregut de la cursa de 2´2 quilòmetres de distància, més de 400 estudiants de 8 instituts de secundària, 3 universitats i més de 600 acompanyants.

És evident que l’esport té un gran potencial per treballar aspectes relacionats amb la inclusió de les persones. A més el lema d’aquesta edició ho diu tot: “L’esport fa ciutats inclusives!” i Xàtiva amb aquesta carrera pot presumir de ser-ho.

Amb actes com aquest la societat demostra estar augmentat la seua visibilitat cap a aquests col·lectius de persones, que no sempre compten amb tots els serveis, oportunitats i recursos necessaris per a poder desenvolupar la seua vida de manera normal.

Aquesta fou una jornada esportiva però també especial i molt festiva que començava cap a les 10´30 amb  l’entrega de dorsals a tots els centres inscrits i a les 12 amb l’eixida de la mateixa des de l’albereda Jaume I. Al finalitzar tots  els participants es van dur medalla. El fi de festa el posaria la música del grup Dekubito Prono que va tenir com a teloner a Andreu Valor.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.