NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia celebra la XII Cursa de la Dona Delikia

Una marea violeta formada per 4300 dones.

Aquesta és l’estampa que ahir a les deu del matí es va donar en l’avinguda de Les Esclaves de Gandia; durant més de vuit minuts, al ritme de la música i la pirotècnica 4.300 dones, una gran marea violeta, van marxar al seu ritme dins de la dotzena Cursa de la Dona organitzada pel Club d’Atletisme Safor Delikia Sport amb la col·laboració dels ajuntaments de Gandia i Benirredrà; un esdeveniment no només esportiu, també lúdic, reivindicatiu i social. Enguany l’entitat beneficiària amb un euro de cada inscripció és La Illeta de Projectes que ha desenvolupat un projecte pedagògic en centres de secundària per a prevenir la violència masclista des de les aules comptant amb la supervisió de la regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.

Ni el canvi de data ni l’avanç de l´hora va minvar el poder de convocatòria d’aquesta cursa de 5´2 quilòmetres; el més curt al suprimir el pas pels carres del centre històric per a respectar les comunions. La guanyadora fou Pilar Vázquez del club organitzador que ja es va imposar en 2014 i l’any passat. El seu crono fou de 18 minuts i 42 segons. També va repetir com segona al pòdium Andrea Abad; companya de club; tercera fou Carolina Frasquet; quarta, Sofia Cambra i cinquena Cristina Moya.

La festa va estar més que garantida i moltes són les accions que ho demostren: el calfament previ a càrrec dels monitors Miguel Ángel García i Andrés Fuster pujats en una tarima muntada en línia d’eixida a sis metres d’altura; la batukada  Kum Kum Tra que va posar l’animació o la sessió de zumba abans de l’entrega de trofeus.

De destacar és la nombrosa presència de voluntaris, uns 400, entre ells veïns del barri de Benipeixcar que repartirien en meta les bosses d’avituallament o majors i menuts de l’escola del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.