NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP de La Vall d'Albaida inicia la campanya amb un acte en Alfarrasí

Amb un esmorzar amb els representants de la comarca.

El Partit Popular de La Vall d’Albaida ha celebrat el seu acte principal d’inici de campanya en Alfarrasí. Una jornada on van assistir pràcticament tots els integrants de les candidatures de les 34 poblacions de la comarca per a compartir esmorzar en el Bar La Parà, situat a l’Avinguda de València, com a mostra d’unió i força de la formació.

El Partit Popular presenta llista en la majoria dels pobles de la comarca amb candidatures fortes i equips amb experiència amb l’objectiu de millorar la vida dels seus veïns.

En Alfarrasí, Samuel Albiñana es presenta com a candidat a l’alcaldia amb un equip que compta amb molta experiència i que coneix les necessitats del poble

Entre les principals propostes del partit al poble destaca la realització d’un centre de salut.

Per la seua part, Natalio Navarro es presenta com a candidat a l’alcaldia en La Pobla del Duc amb un equip renovat i gent jove.

Un acte d’inici de campanya que el Partit Popular encara replet d’il·lusió per a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.