NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Amb el lema "Si tu vols més Xàtiva" els socialistes enceten la campanya

Amb un programa amb 160 propostes.

“Si tu vols més Xàtiva” és el lema de campanya dels socialistes de la capital de la Costera. La seu del partit ha sigut el lloc elegit per a presentar no només el vídeo de campanya, també el programa que aglutina al voltant de 160 propostes i la intensa agenda d’actes públics que el PSPV-PSOE va a dur a terme per acostar al seu missatge de progrés a la ciutadania. situvolsmesxativa.com és el web on es pot trobar tot el programa encara que ha editat una versió resumida que es repartirà per les cases. Per a l’alcalde i cap de llista de la formació només una ampla majoria del PSPV pot garantir que Xàtiva continue creixent i superant els reptes de futur que té la ciutat.

El míting central dels socialistes serà el 17 de maig en la Casa de Cultura.

Els socialistes enceten així una campanya propositiva amb un projecte realista que pot portar-se a terme en 4 anys; una circumstància que marca la diferència respecte a la resta de formacions per plantejar, en alguns casos, propostes inassumibles per a l’Ajuntament.

El programa dels socialistes de Xàtiva el protagonitzen inversions ja anunciades com la construcció del nou Palau de Justícia, el centre de salut II o el CEE Pla de la Mesquita. Es divideix en quatre pilars bàsics amb apostes decidides en polítiques socials com el desemborsament de 600.000 euros per garantir la gratuïtat en l’educació infantil.

La llista es tanca amb el turisme lligat a la cultura i la millora de les infraestructures on s’anuncia l’ampliació del pavelló de voleibol

Entre altres mesures incorporades al programa socialista són la creació de la figura de l’alcalde pedani de Bixquert, la reforma del consultori de la Seu, l’adequació de la plaça de bous com espai multiusos o el protocol municipal contra l’assetjament escolar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.