NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un premi de tots

Ontinyent fa extensiu el reconeixement del ministeri de Medi Ambient per la tasca educativa de la ciutat a totes les entitats que han col?laborat en el projecte

L’Ajuntament d’Ontinyent ha compartit el premi ‘Ciutat Sostenible’ amb totes les entitats que, d’una o altra manera, han col·laborat en que la capital de La Vall haja aconseguit esta distinció del Ministeri de Medi Ambient pel seu projecte d’educació mediambiental transversal.

El guardó ha estat atorgat per la Fundació Fòrum Ambiental i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, en la categoria d'“Educació Ambiental”, però és un premi que no es podria haver aconseguit sense la participació de tots, així que el Centre Cultural Caixa Ontinyent ha acollit el moment en que el Govern municipal ha agraït la col·laboració als presents, que han rebut un escrit d’agraïment personal signat per l’alcalde i el regidor, a més d’un diploma acreditatiu.

Els escolars no han sigut els únics beneficiats, perquè persones sense recursos han aprofitat les hortes de El Raboser per a integrar-se i fer ús dels horts urbans que es posaren en marxa fa tres anys juntament amb l’associació L’Arrel.

Este i altres projectes han fet que el Ministeri de Medi Ambient valore un projecte integrador, educatiu i, sobretot, públic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.