NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La piscina coberta s'estrena amb el I Trofeu Ciutat de Xàtiva

Organitzat pel Club de Natació Xàtiva.

Ha costat però per fi Xàtiva compta amb piscina coberta al poliesportiu de Les Pereres. Els membres del club de natació Xàtiva, que durant més de 5 anys han hagut de traslladar-se a l’Olleria per a entrenar, han sigut els encarregats d’estrenar la instal·lació celebrant el primer trofeu Ciutat de Xàtiva.

7 clubs de la província han participat al torneig: a més de l’amfitrió, el d’Ontinyent, el Xúquer d’Algemesí, La Costera de Canals, l’Alcúdia, El Delfín de València i el de Torís. La competició ha inclòs sobretot proves d’exhibició, curtes, de tots els estils.

El projecte de cobriment de la piscina de Les Pereres, adjudicat per 798.551’26 euros a Ravi Obras, Transportes y Excavaciones, SL, està inclòs al Pla Director d’Inversions “Xàtiva Creix” i fou el projecte més votat als Pressupostos Participatius del 2017. Es basa en una coberta lleugera i retràctil que permet l’ús com a piscina coberta i climatitzada durant l’hivern sense condicionar la seua utilització en el període estival, quan es recull l’estructura.

Des d’ahir la piscina coberta està operativa. L’horari de funcionament és de 7 a 21.30 hores, ininterrompudament de dilluns a divendres; dissabte de 8 a 20.30 hores i diumenges de 8.30 a 13.30. Fins al 31 de maig mantindrà la coberta desplegada i està previst que funcione en règim de portes obertes fins que comence la temporada d’estiu. Per tal d’evitar aglomeracions, el Consell Esportiu recomana reservar horari d’ús de les instal·lacions, bé sol·licitant-ho en el mostrador de recepció de Les Pereres o bé per telèfon, cridant al 96 228 30 00.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.