NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La nova formació política Canals en Moviment presenta la seua candidatura

Promoguda per joves.

La nova formació política Canals en Moviment ha presentat el seu projecte i la candidatura amb la que concorren a les eleccions municipals del 26 de maig en un acte obert i al carrer, a la pèrgola de La Lloca. Canals en Moviment no compta amb el suport de cap seu central: ni comarcal, ni autonòmica, ni estatal; no pertanyen a cap sigla, són una agrupació oberta on cada veu compta i val el mateix. La seua llista, encapçalada per Hilzonde Badía la formen fonamentalment joves d’entre 25 i 35 anys; gent anònima, senzilla, treballadora, sense cap pretensió d’escalar cap estructura o aconseguir un lloc de treball.

Fou el 20 d’abril quan la nova formació va registrar a la Junta Electoral de Zona la seua candidatura. Gràcies al suport i recolzament de la ciutadania de Canals recolliren més signatures de les necessàries.

En quant al seu ideari, es declaren progressistes defensors de l’educació i sanitat pública; la igualtat i contra la violència de gènere; la defensa del patrimoni i la cultura local; d’un treball digne i contra l’exclusió social. Dins del seu programa com a projectes immediats trobem la creació del Consell de l’Esport i una regidoria de la Dona.

Per a l’agrupació, Canals és un poble al que li falta molta vida a tots els nivells, sobretot econòmic. Una de les principals mancances és la falta d’oportunitats laborals dignes, especialment al cas de la joventut.

Com veiem, els joves de Canals en Moviment volen viure el futur en Canals i compten amb una gran motivació per canviar la situació de degradació en el que es troba.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.