NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall ens Uneix presenta les seues propostes en el marc del projecte Riu Viu

Permetrà potenciar els atractius del Clariano com a producte turístic.

La Vall ens Uneix ha presentat les novetats previstes al projecte “Riu Viu” per a la propera legislatura, on s’invertiran més de 4’5 milions d’euros al barri, comptant amb els 3 milions d’euros guanyats a la Generalitat per la sentència judicial de l’IVVSA. A més del’1’4 milions d’euros del projecte de restauració de la Muralla Nord i millora d’accessibilitat al barri que s’executarà amb fons de l’1’5% Cultural del Govern d’Espanya.

El projecte “Riu Viu” permetrà potenciar els atractius del Clariano com a producte turístic.

Entre les propostes de la formació està la creació d’una nova ruta vinculada als ponts que començarà al Pont de les Carmelites, passant pel Pont Vell i arribant al de la Paduana, on es compta amb altre element patrimonial de primera magnitud com el recentment adquirit Molí Descals. Així com la creació de “Entre Ponts”.

I és que en la última legislatura s’han invertit més de 1’5 milions d’euros amb actuacions com les fases II i III de la reurbanització del barri, a més de l’impuls donat a la rehabilitació d’habitatges a través dels programes ARRU i Ontinyent Rehabilita.

Per tal de revitalitzar el barri, es seguirà complementant les intervencions urbanístiques amb la potenciació d’activitats culturals i d’oci per a donar-li més vida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.