NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fontanars celebra la VIII Mostra Terres dels Alforins

Es converteix en el paradigma de la cultura vitícola.

Fontanars dels Alforins ha estat l’amfitriona de la VIII Mostra de Vins Terres dels Alforins; un espai de degustació dels millors caldos de les bodegues que formen part de l’associació però també una jornada lúdic-festiva amb música, gastronomia i homenatges entranyables. Més de 5000 persones es concentraren en l’avinguda Comte Salvatierra per ser testimonis de la cultura vitícola.

L’associació Terres dels Alforins està formada per onze bodegues molt conegudes, veteranes i rellevants més enllà de les seues terres: Los Frailes, Vinos de la Viña, Celler del Roure, Los Pinos, Clos Cor Vi, Bodegas Arráez, Sant Pere, Rafael Cambra, Daniel Belda, Bodegas Enguera i Heretat de Taverners ubicades en Moixent, la Font de la Figuera i per descomptat, Fontanars que presentaren els seus nous vins i les últimes anyades de les etiquetes més representatives.

Per primera vegada la mostra va incloure un tast de vins, a la sala de la Cultura, que va cobrir totes les places.

Com és habitual, la mostra va dedicar un espai a l’homenatge, enguany fou per a José Belda Grande, a títol pòstum, pare de l’enòleg Daniel Belda

La jornada també va comptar amb música en directe a càrrec del grup “Eñe” i “Músics de carrer”, una ludoteca per als més menuts i una gaspatxà monumental a càrrec de Los Carasoles.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.