NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals Cooperatius i Peroleres per la Igualtat reflexionen en un cafè-debat

Torn a si l'obesitat infantil és culpa de les dones treballadores.

En la III Setmana Cultural de Canals va haver un espai per a compartir opinions, reflexionar i construir noves perspectives sobre un tema de gran actualitat: És l’obesitat infantil culpa de les dones treballadores? Parlem del debat-cafè que va tenir lloc el divendres dia 10 al Centre Cultural Ca don José que gaudiria d’una gran assistència i que va estar organitzat per dos col·lectius: Canals Cooperatius i Peroleres per la Igualtat.

I és que un estudi realitzat per la Universitat College de Londres, que ha creat molta controvèrsia, conclou que els fills de mares treballadores, tant a jornada completa com a temps parcial, tenen un 25 per cent més de possibilitats de patir sobrepès en comparació amb els xiquets de mares que no treballen fora de casa. La investigació es va portar a terme en 20.000 famílies amb fills nascuts entre els anys 200 i 2002. Una problemàtica que constata l’absència de mesures de conciliació com denunciaren aquestes dues associacions canalines.

Col·lectius que promouen la cohesió de tota la societat canalina perquè un poble viu necessita una societat viva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.