NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva paga les primeres 26 ajudes del Pla Arru

Un total de 325.000 euros per a la rehabilitació d'habitatges al centre històric.

L'Ajuntament de Xàtiva ha procedit a l'ingrés en els comptes corrents dels beneficiaris de les primeres 26 subvencions del Pla Arru, consistents en la rehabilitació d'immobles en el nucli històric de la ciutat per un valor total de 325.096,61 euros. Aquests primers beneficiaris han complit amb tots els requisits exigits i la tramitació dels expedients que afecten als seus immobles han sigut finalitzats, atès que han obtingut la qualificació definitiva d'actuació per la Direcció General d'Habitatge.

En total, es presentaren 106 sol·licituds de rehabilitació d'immobles al centre històric. En un primer moment, les ajudes ARRU cobrien actuacions en 99 edificis, motiu pel qual la Junta de Govern de l'Ajuntament de Xàtiva va decidir, en novembre de 2018, estendre les ajudes amb recursos propis per a les 7 sol·licituds restants, ja que aquestes també complien els requisits i havien estat presentades en temps i forma.

Els tres convenis signats entre Conselleria i l'Ajuntament es van signar a l'empara del Pla Estatal d'Habitatge. El primer dels acords, signat en 2015 entre el ministeri, la conselleria i l'ajuntament establia una inversió total de 4.428.799 euros, dels quals 1.556.000 euros els aporta el Ministeri de Foment, 565.714,28 va a càrrec de Generalitat, i la resta va a càrrec de l'Ajuntament de Xàtiva i dels particulars.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.