NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat aprova el nou projecte de transport amb autobús en l'àrea Xàtiva Nord

Millora l'oferta i el servei.

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat el nou projecte de servei públic de transport de viatgers CV-112 Xàtiva Nord després del procés d'informació pública on han presentat propostes ajuntaments, entitats i empreses, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

El nou contracte optimitza l'actual oferta i atendrà una població de més de 47.200 habitants, per al que comptarà amb un mínim de cinc autobusos, més un de reserva, i es realitzaran més de 219.000 quilòmetres anuals.

Amb aquest nou servei s'augmenta l'oferta i es milloren les comunicacions dels municipis d'aquesta zona, principalment les internes, però també les connexions amb València, en potenciar la intermodalitat amb Renfe per a donar accés a molts municipis que no comptem amb estació de tren.

Entre les millores destaca l'augment de l'oferta de servei de tots els municipis amb l'hospital de referència Lluís Alcanyís, perllongant fins al mateix totes les línies que anteriorment paraven a Xàtiva, i el Centre d'Especialitats l'Espanyoleto.

Aquest servei forma part de la reordenació completa en tota la Comunitat que ha realitzat la Generalitat per a garantir el transport públic en el 100% dels municipis.

La concessió CV-112 Xàtiva Nord té com a objecte la prestació del servei públic de transport de viatgers per carretera regular entre els municipis de La Canal de Navarrés, La Costera i La Ribera Alta amb Xàtiva, on es troben els principals serveis públics.

Les línies del futur contracte són les següents: Línia 1: Navarrés - Xàtiva; Línia 2: Càrcer - Xàtiva; Línia 3: Antella - Xàtiva; Línia 4: La Pobla Llarga - Xàtiva - Hospital; Línia 5: Barxeta - Xàtiva - Hospital; Línia 6: Novetlè - Xàtiva - Hospital.

El nou contracte es prestarà durant un termini de 10 anys i s'estima que el servei suposarà per a la Generalitat una aportació econòmica per a cobrir el dèficit d'explotació de 288.858 euros anuals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.