NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Hui el servei de rodalies entre les estacions de l'Alcúdia de Crespins i Moixent torna a estar en marxa

9 anys després.

Hui dimecres 15 de maig, Renfe ha recuperat el servei de rodalies entre les estacions de l’Alcúdia de Crespins i Moixent. La reposició d’aquest tram de la línia C-2, València-Xàtiva-Moixent permet la circulació novament de 25 serveis, 13/12 per sentit amb parada en les estacions de Montesa, Vallada i Moixent. S’acaben així amb els més de 9 anys de transbord en autobús que han patit els usuaris.

Amb una longitud de 18,9 quilòmetres situats entre els tres termes municipals, el tram discorre sobre plataforma de nou traçat, variant de Moixent sobre plataforma reacondicionada de l’antic ferrocarril Madrid-València, així com sobre plataforma existent de la línia C-2 de Rodalies. Però no només les laborioses obres han sigut la causa de la demora en el restabliment del servei.

Entre les actuacions realitzades destaquen la construcció d’una nova estació en Vallada, o la remodelació de l’estació de Montesa i l’execució del nou pas inferior de l’Alcúdia de Crespins que ha eliminat el pas a nivell. En aquesta última població encara queden més infraestructures a realitzar com el pas inferior per a vehicles que s’enceten el proper dilluns.

Pel que fa al restabliment d’aquesta línia els horaris s’estableixen des de les 6´15 amb l’inici del servei fins les 21.47 hores amb l’arribada de l´últim tren a Moixent. Les noves freqüències s’han establert per a cobrir adequadament totes les franges horàries. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.