NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSPV-PSOE de Xàtiva anuncia la remodelació integral del consultori de Salut l'antic hospital

I la millora de l'accessibilitat.

A la ja anunciada construcció d’un nou centre de salut a la zona est i l’ampliació de l’aparcament de l’hospital Lluís Alcanyís, el PSPV-PSOE de Xàtiva té previst la remodelació integral del consultori de salut de l’antic hospital dins de les mesures en infraestructures i polítiques socials que aporta el seu programa electoral. L’actuació, que contempla la ubicació en la planta baixa de totes les consultes mèdiques, ja compta amb un projecte redactat  i tindrà un cost de 307.000 euros i un termini d’execució de cinc mesos.

El nou consultori s'instal·larà en l'ala nord de l'edifici de l'hospital reial i comptarà amb quatre consultes, 2 de medicina i 2 d'infermeria, amb capacitat suficient per a albergar una taula d'atenció personal, llitera exploratòria i lavabo. Ocuparà l'actual zona de magatzem, amb una superfície d'uns 160 metres quadrats. Al ubicar-se totes les consultes a la planta baixa, l’accés serà a peu pla, eliminant escales i altres barreres arquitectòniques.

En la millora de les infraestructures sanitàries, l’alcalde ha recordat la compra d’una parcel·la de 4.551 m2 per a l’ampliació de l’aparcament de l’hospital Lluís Alcanyís que permetrà descongestionar l’estacionament i obrir un nou accés a la zona d’aparcament de la part de darrere de la instal·lació. Pel que fa al nou centre de salut II-Cases Barates que atendrà a una població d’11.000 persones i després de la controvèrsia creada per la seua ubicació, Cerdà afirma que el solar junt al Teresa Coloma és l’única opció viable que a més compta amb els informes favorables de la Conselleria de Sanitat i dels propis tècnics de l’Ajuntament

L’alcalde ha traslladat a la comunitat educativa que els metres que ocupe el nou centre de salut es compensaran amb zona verda al voltant.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.