NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva activa la venda d'entrades del Festival Nits al Castell

Obrirà el cantaor Miguel Poveda la nit del 6 de juliol.

L’Ajuntament de Xàtiva ha activat la venda d’entrades i abonaments per al vintè-segon Festival Internacional Nits al Castell; el cartell del qual es va presentar, com ve sent habitual, a la Fira Internacional de Turisme, Fitur, de Madrid, el passat gener. El preu no varia respecte a edicions anteriors; 20 euros l’entrada individual per a una actuació i 70 l’abonament, per als quatre espectacles, aquestes últimes marxen a molt bon ritme. Inclou, a més, el transport per accedir al recinte amb eixides contínues des de la plaça Espanyoleto, de 21 fins 22.30 hores ja que no es permet l’accés amb vehicles privats.

Les entrades es poden adquirir en l’Oficina de Xàtiva Turisme, junt a la Font del Lleó i en horari d’atenció de dimarts a dijous de 10 a 17 hores; els divendres de 10 a 18 i dissabtes i diumenges de 10.15 a 14 hores i via online, a través d’Internet, en Instanticket.

El cartell del Festival està encapçalat enguany per Miguel Poveda, reconegut músic amb més de 30 anys de carrera artística que actuarà la nit del 6 de juliol, presentant el seu últim treball “El tiempo pasa volando” amb temes nous i altres d’homenatge a altres artistes consagrats del flamenc. A dia de hui ja s’han venut les entrades de pràcticament les primeres 20 files. El 13 de juliol serà el moment de Karen Souza, cantant de jazz reconeguda internacionalment pel seu treball de jazz Velvet Vault i per les compilacions Jazz and 70s, Jazz and 80s i Jazz and 90s, amb grans cançons pop d’aquelles èpoques en format jazz. El dissabte 20 de juliol  i després de cinc anys del seu últim disc d’estudi, la prestigiosa banda de pop rock Els Pets, torna als escenaris amb SOM. Per al tancament del festival, el 27 de juliol, el carismàtic presentador i músic Manel Fuentes homenatjarà a un dels cantants de referència dins del panorama internacional, Bruce Springsteen.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.