NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall ens Uneix crearà una estació d'autobusos a Ontinyent en Mesata

I facilitarà l'accés al nou hospital.

L’alcalde d’Ontinyent i cap de llista de la Vall ens Uneix a les eleccions municipals ha desgrat una a una les propostes de la seua formació en matèria de mobilitat sostenible. D’aquesta manera es crearà a l’esplanada adjacent a la rotonda de Mesta una estació d’autobús per a fer més còmoda i atractiva l’opció del transport públic interurbà i es treballarà per incrementar les freqüències i destinacions de les línies amb parada a Ontinyent.

L’alcalde també avançava les accions que es van a prendre per facilitar l’accés de la ciutadania, tant vianants com ciclistes al nou hospital que a més, tindrà parada de bus urbà.

Altra proposta és la posada en marxa d’un projecte pilot de “freefloating”, bicicletes elèctriques per al seu ús dins de la ciutat.

Igualment, es completarà la connexió ciclista i de vianants entre els polígons industrials de la ciutat i el nucli residencial i es crearà itineraris segurs als principals camins del disseminat.  Per als vianants també es crearan nous circuits de passeig saludable a partir de l’actual Ruta del colesterol i del passeig de Benarrai.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.