NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Govern finalitza les obres de restauració de l'incendi de Llutxent

Amb una inversió de 750.000 euros.

El Govern central, a través del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha finalitzat els treballs de restauració hidrològic-forestal i mediambiental de les zones afectades per l’incendi de Llutxent registrat en agost passat que va danyar gran part de la zona forestal del municipi i d’altres com f oren Pinet, Quatretonda, Barx, Gandia, Ador i Rótova. En total la superfície cremada va abastar 3.146, 50 hectàrees.

Els treballs, executats per via d’emergència han suposat una inversió de 750.000 euros amb l’objectiu de minimitzar la pèrdua de sòl, estabilitzar el terreny i contenir els processos erosius. Amb ells s’han potenciat la recuperació de la cobertura vegetal, s’ha reduït el risc de plagues forestals mitjançant tractaments silvícoles i ha reparat i millorat la xarxa de pistes forestals afectades. Així les obres han inclòs la reconstrucció de murets de maçoneria, la instal·lació de menuts dics de correcció en lleres torrencials, la plantació d’espècies pròpies del mediterrani i l’adequació de la xarxa viària.

Aquesta actuació es suma a altres que es portaran a terme als propers mesos amb ajuda de la Conselleria d’Agricultura al aprovar-se ja les bases per adjudicar les subvencions per a la restauració agroforestal en la zona de la Vall d’Albaida i la Safor afectades pel foc.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.