NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís per Albaida presenta un programa il·lusionant i de futur per a la ciutat

La diputada Gabriela Ferrer va demanar el vot per a Europa

Compromís per Albaida ha omplert l’Odeòn en l’acte central de campanya i de presentació del seu programa. L’acte fou sorprenent, trencant l’esquema que solen tenir els mítings polítics i s’oferia a la ciutadania una visió il·lusionant del futur de la ciutat, tan castigada per les limitacions del deute generat durant l’època del Partit Popular i que durant aquets 8 anys s’ha aconseguit baixar dels 19,5 milions als 9,5. Diversos muntatges audiovisuals van recordar als assistents les possibilitats de creixement d’Albaida i les propostes que Compromís vol desenvolupar en la propera legislatura.

Amb el suport, dalt de l’escenari, els membres que formen la candidatura i amb el  lema Avancem, les intervencions anaren a càrrec dels quatre primers llocs de la llista i de la diputada Graciela Ferrer que va demanar el vot per a Europa. La convidada asseguraria que és hora d’evolucionar cap a una política social, mediambiental ambiciosa i pel canvi climàtic; una Europa alternativa a la neoliberal del PP, PSOE i Ciudadanos.

Alejandro Quilies, quart membre de la llista, fou l’encarregat d’obrir el torn d’intervencions i li seguiren Bea Costa i Mª Àngels Salom que representaren la força de les dones. Elles farien un repàs pel treball fet a l’Ajuntament els darrers 4 anys i presentaren les línies fonamentals del programa de govern on destaquen la construcció del centre de dia per a malalts d’alzheimer, l’habilitació d’un espai multifuncional per a esdeveniments al poliesportiu, l’aposta per la política patrimonial i turística, l’ampliació de l’atenció als col·lectius específics: dona, joves, entitats festeres, entitats musicals o culturals. Un programa que s’ha realitzat de manera participativa amb la ciutadania; un programa (Final del clip) capaç de germinar, literalment i fer brotar llavors de camamil·la.

Un acte central de campanya on Compromís per Albaida ha donat un pas endavant, encoratjant a la ciutadania cap a un futur que arrela amb força cap a la seua germinació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.