NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fran de la Insua i Marta Carbó s'imposen a la XVI Pujada a la Font Freda d'Atzeneta d'Albaida

Carrera inclosa al circuit comarcal.

300 atletes s’han donat cita a cinquena carrera inclosa a l’XI Circuit Cajamar de Carrers Populars de la Vall d’Albaida, la Pujada a la Font Freda d’Atzeneta d’Albaida que ha celebrat la seua setzena edició. A la prova es va imposar  Fran de la Insua, del club nou Racó del Tirador que va realitzar un temps de 44:20; 40 segons després entraria el segon classificat, el seu company d’equip José Antonio Alemán; tercer fou Jesús Segrelles, del club Atletisme Montaverner amb un crono de 45:39. En fèmines s’imposaria Marta Carbó que entraria a meta en 55:28. Minuts abans de les sis de la vesprada el parc 9 d’octubre del poble fou un formiguer de gent, entre atletes i públic que acudiren per gaudir d’una cursa emblemàtica del circuit; molt dura però amb un gran al·licient que és el seu itinerari per la serra.

Els guanyadors són dos habituals del circuit; Fran de la Insua s’ha penjat ja medalles a les curses de Bèlgida i Benigànim i Marta ha participat, menys l’any passat, en totes les edicions d’aquesta d’Atzeneta on sempre s’ha pujat al pòdium.

La propera prova del circuit tindrà lloc l’1 de juny amb l’XI Volta a peu a Agullent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.