NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall ens Uneix presenta en El Palomar la seua candidatura amb Jordi Vila com a cap de llista

L'actual alcalde.

La sala Multiusos de El Palomar ha acollit la presentació de la candidatura de La Vall ens Uneix per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La llista l’encapçala l’actual alcalde Jordi Vila, que ha comptat amb la presència i el suport de de l’actual alcalde d’Ontinyent i cap de llista de la nova formació, Jorge Rodríguez, i d’altres membres de la candidatura.

Jordi Vila va recordar durant l’acte les principals actuacions portades a terme en el municipi en aquesta última legislatura.A més de futurs projectes com el local de la festa del Xop per a enguany.

El candidat per La Vall ens Uneix, que porta al capdavant del Consistori 20 anys, encara aquesta cita electoral amb molta il·lusió.

Junt a Jordi Vila conforma la llista un equip jove de diferents sectors on molts ja comptem amb experiència.

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i cap de llista per La Vall ens Uneix va destacar la vocació de Jordi Vila pel seu poble.

Així com la satisfacció de presentar 6 llistes en la Vall d’Albaida.

Un acte de candidatura replet d’il·lusió en La Vall ens Uneix que fa camí a les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.