NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Betlems i diorames solidaris

L´antic centre de la Creu Roja de Xàtiva acull una exposició solidària de betlems i diorames organitzada per AVSA i Betlems Assis

Fins al sis de gener, l’antic centre de la Creu Roja de Xàtiva, junt a la Font del Lleó, acull una exposició solidària de betlems i diorames nadalencs organitzada per AVSA, l’Associació Valenciana per la solidaritat amb l’Àfrica amb l’ajuda tècnica de Betlems Assis. Un impressionant pessebre de 14m2 per set de llarg.

Betlems Assis són un equip d’artesans xativins dedicats a l’elaboració artesanal de tot el que rodeja a aquest món amb la millor ferramenta que posseeixen, les seus mans amb l’ajuda d’aquests materials.

Aquest treball és molt fidel als evangelis i als costums de l’època on l’agricultura o la ramaderia eren formes de guanyar-se la vida. Un naixement d’aigua l’embelleix; les escenes quotidianes estan molt ben aconseguides i a aquest betlem no falta el naixement de Jesús i la visita dels Reis Mags. Inclús inclou elements del patrimoni local com és la coneguda font dels 25 dolls.

Pel que fa als diorames es recreen escenes bíbliques bassades en el naixement i els primers anys de la vida de Jesús. És com una fotografia en tres dimensions amb profunditat, realisme, lluminositat, color i volum.

El betlem està obert al públic totes les vesprades de sis a nou i diumenges i festius també d’onze a una de la matinada. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.