NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tapissos amb denuncia social

Cesc Biosca exposa en el centre cultural Caixa Ontinyent una mostra de tapissos on l´estètica i la denuncia social van de la mà

L’artista Cesc Biosca esposa estos dies en el centre cultural Caixa Ontinyent de la capital de La Vall d’Albaida una mostra de tapissos on l’estètica i la denuncia social van de la mà. Amb el títol d’Aracne, esta exposició mostra el fruit d’una aventura creativa i una reflexió que també pretén fer pensar a l’espectador.

Els mitjans de comunicació, la xarxa de la globalització que ens té a tots atrapats, l’espiral del consumisme  o el desig comunicatiu de l’ésser humà formen part d’una mostra original i plena de colorit, on la funció estètica és determinant.

Cesc Biosca és guanyador, entre altres, del premi nacional de tapissos celebrat en Jaén, i del premi del concurs de cartells de les festes de moros i cristians de Bocairent de 1988, sent prolífica i reconeguda la seua obra com a artista tapisser en una comarca on el tèxtil ha sigut motor econòmic durant molts anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.