NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dulcesol inicia el procediment d'ampliació i legalització de les seues instal·lacions a la Pobla del Duc

Dedicada a la fabricació d'envasos i embalatges de plàstic per als seus productes d'alimentació.

El passat mes d’abril, l’equip directiu de Dulcesol, junt amb els seus tècnics i l’alcalde de la Pobla del Duc, van tindre una reunió on van confirmar la posada en marxa d’una inversió en maquinària d’1,2 milions d’euros en la seua instal·lació al poble, Ducplast SL, dedicada a la fabricació d’envasos i embalatges de plàstic per als seus productes d’alimentació. A més, estan procedint, junt a l’ajuntament, a la legalització de les instal·lacions a través de l’aplicació de la llei LOTUP, el que constata que es continua invertint a la Pobla del Duc i creient en el seu desenvolupament.

La modificació d’aquesta llei, va obrir la possibilitat de legalitzar les instal·lacions de l’empresa, obtenir l’autorització i funcionament i obtenir l’autorització urbanística mitjançant l’atorgament d’una declaració d’interès comunitari.

La regularització especial inicia el procediment per a l’obtenció de l’autorització ambiental i de funcionament exigida per la Llei 6/2014, del 25 de juliol de la Generalitat, de Prevenció, Qualitat i Control Ambiental d’Activitats en la Comunitat Valenciana. Mitjançant l’acord pres pel consell d’Administració en data 1 de març de 2019, s’autoritza a iniciar els passos corresponents. Des de l'ajuntament s´ ha col·laborat amb l'empresa en tots els aspectes i es treballarà per acompanyar-los i gestionar tots el tràmits necessaris.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.