NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'escoleta Crist de l'Empar de la Pobla del Duc millora el pati i amplia la sala de jocs

Dins del pla de millora d'espais educatius municipals de la Diputació.

L’escoleta infantil Crist de l’Empar de La Pobla del Duc ha finalitzat les actuacions (pati del 2´17 al 6´10) d’adequació i millora al seu pati i l’ampliació de la sala de jocs dins del pla de millora d’espais educatius municipals 2018-2019 que va posar en marxa la Diputació de València i que ha comptat amb una inversió de 38.000 euros. Aquesta setmana s’han organitzat dues jornades de portes obertes on els pares han pogut visitar les noves instal·lacions.

El pati disposa de gespa, casetes noves i zones diferenciades per edats. Unes actuacions orientades a augmentar la seguretat dels xiquets.

Aquest pla de la Diputació de València ha comptat amb un pressupost global de 10,3 milions d’euros i desenvolupa un total de 270 actuacions en 160 municipis. Un 45% de les ajudes es destinen als pobles de menys de 5.000 habitants com és el cas de la Pobla del Duc que són els que de vegades tenen més dificultats econòmiques per poder mantenir els serveis d’aquets centres. A més de l’escoleta, la Diputació també ha subvencionat amb altres 38.000 euros, la millora de l’EPA en la Pobla del Duc, dr. Alejandro Tormo.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.