NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Obra Social Caixa Ontinyent lliura una furgoneta a Càritas Gandia

Prestarà diferents serveis en l'entitat.

L’Obra Social Caixa Ontinyent ha lliurat a Càritas Gandia una furgoneta que prestarà servei en diferents recursos de l'entitat com el Centre d'Atenció Integral (CAI), l'Economat, el transport de persones, la recollida de mobles, i diferents campanyes. L’aportació ha estat possible gràcies a un conveni i suposarà la inversió de 20.000 euros per part de l’entitat bancària

A l’acte de lliurament van assistir el president de Càritas Gandia, José Monfort, el director, Eduardo Mahiques, la secretària, Maite Boscá, el cap de zona de la Safor de Caixa Ontinyent, Javier Sanchis, i els representants de Moll Actuacions, Víctor i Javier Moll, grup empresarial de concessionaris que ha facilitat l’adquisició del nou vehicle. Una acció que ajudarà a moltes persones.

El cap de zona de Caixa Ontinyent, Javier Sanchis, va agrair a totes les persones que fan créixer l’entitat per a poder desenvolupar iniciatives com la compra de furgonetes per a associacions sense ànim de lucre.

També va assistir Borja Rodríguez, el director de Rock FM i responsable de MotoRock, esdeveniment que va recaptar fons per a la compra del vehicle i el seu segur per als propers anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.