NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Montaverner acull la 29ª Diada de Bandes de Música de la Vall d'Albaida

Organitzada per l'Agrupació Musical local amb motiu del seu centenari.

35 bandes de 25 localitats participaren el passat dissabte en la vintè-novena Diada de Bandes de Música de la Vall d’Albaida, una trobada comarcal que en aquesta ocasió s’ha celebrat a Montaverner. La trobada ha estat organitzada per l’Agrupació Musical de Montaverner amb  motiu del centenari de la seua fundació i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació i l’Institut Valencià de Cultura.

Una de les dues bandes locals, l’Artístic-Cultural fou l’encarregada d’encetar la cercavila que va recorre els carrers Nou, de Sant Joan i Sant Jaume fins al parc de Josep Boluda on es va disposar la tribuna de les autoritats. Ací foren, sobretot els alcaldes de la comarca els encarregats de lliurar els corbatins commemoratius de la Diada a cadascuna de les agrupacions participants.

L’amfitriona, l’Agrupació Musical de Montaverner tancaria la comitiva de la desfilada. La banda es va fundar en 1919 sota la direcció de Vicent Mas començant amb un reduït de nombre de músics. Des de llavors ha anat creixent fins arribar als 36 components i el seu director actual és Federico Sanz Plá. Cal mencionar que malgrat la crisi i que no abunden les actuacions de l’Agrupació Musical al seu poble, porten el nom de Montaverner a 6 localitats diferents amb una vintena d’actuacions més que en anys anteriors. Actuacions que inclouen no només les festes de Moros i Cristians, sinó també intercanvis musicals, concerts i altres activitats.

L’Agrupació Musical de Montaverner va rebre el guardó a Millor Banda a Albaida (1997), Almansa (2000 i 2005) i a Quart de Poblet (2003, 2005 i 2007).

Cal destacar també la nova seu de l’Acadèmia de Música, reformada i inaugurada l’any 2005, i que compta amb professors titulats que formen els alumnes matriculats a l’escola.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.