NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida acull el 21º Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters

Amb motiu del 25º aniversari del grup de percussió, metall i dolçaina "Raval Jussà".

Albaida ha acollit el vint-i-unè Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters amb motiu del 25 aniversari del grup de percussió, metall i dolçaina “Raval Jussà”. Una cita on han participant més de 600 músics de tota la Comunitat Valenciana i prop de 50 colles de música.

Pel matí veïns i visitants van gaudir de la  Fira de luthiers instal·lada a la Plaça Major amb fabricants d’instruments musicals tradicionals i medievals. A més, Dani Miquel va oferir una actuació musical especialment dirigida als xiquets.

Al migdia va tindre lloc el Concert de la Colla Federal de Dolçaina i Tabal, que va presentar el seu primer enregistrament en CD exclusivament a la localitat.

Durant la jornada, els assistents van gaudir dels museus albaidins la Casa Museu José Segrelles i el Museu Internacional del Titella d’Albaida. Així com del Palau dels Milà i l’exposició temàtica “La Dolça eina de la nostra festa” cedida pel Museu de la Festa d’Algemesí a Vallcaneda. També es van organitzar visites guiades al Campanar d’Albaida pel matí i per al revolteig de campanes.

De vesprada arribaria el plat fort del dia amb l’Aplec Oficial de les Colles Federades, que va començar amb un cercavila pels carrers . Una vegada juntes, totes les agrupacions van interpretar l'obra Raval Sobirà de Juan Carlos Sempere.

Una jornada molt especial a Albaida que finalitzaria amb un sopar de germanor i l'actuació del grup de música folk “Tres Fan Ball”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.