NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Palomar posa el fermall d'or a les festes del Xop amb la tombà

Amb la novetat de fer també caure el xop infantil.

El Palomar vivia el passat diumenge 26, l´últim del mes de maig, l’acte que dona per conclosa la Festa del Xop, la seua tombà, enguany provocant alguns menuts desperfectes al sostre d’una de les cases del final de la plaça però sense lamentar majors mals. La tombà va tenir, a més, una novetat molt cridanera ja que el primer en caure a terra fou el xop infantil que per primera vegada es plantava al poble la setmana d’abans.

Seguidament seria el moment del xop protagonista dels festejos. La tradició mana i novament Juanvi Mas amb una serra mecànica seria l’encarregat de talar el tronc que es desvia un poc de la seua trajectòria fent que la copa arrossegue algunes rajoles d’aquest sostre; el que es quedarà com una anècdota de la festa d’enguany; una festa que com sempre ha fet partícips a tot el poble, que ha gaudit en aquest 2019 amb noves activitats proposades pels festers.

Com també és tradicional, el xop que ja jeu a terra es continua tallant en peces més menudes que es reparteixen entre aquells que ho desitgen per conservar-lo com un record de les festes del 2019.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.