NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSPV de Xàtiva de Roger Cerdà aposta per un govern d'una única veu

Governar en solitari

En Xàtiva, el PSPV de Roger Cerdà, gran vencedor de les eleccions municipals del passat diumenge, ha doblat en regidors a la segona força més votada, Xàtiva Unida i suma tres més que als comicis del 2015. Els 6.085 vots constitueixen el seu millor resultat des de 1983. Amb 10 edils es queda a un de la majoria absoluta però segons l’alcalde i candidat socialista, són capaços de governar en solitari sense problemes.S’inclinen, per tant, per un govern d’una única veu, el que no significa que no siga plural i escoltant aportacions de la resta de formacions, encara que serà després del ple d’investidura.

Per a Cerdà, que ha tret per al partit socialista 1.359 vots més que Pedro Sánchez a les eleccions generals i 1.923 més que Ximo Puig a les autonòmiques, dos són les claus d’aquest triomf a la capital de la Costera.

 

 

Dels 10 regidors del PSPV que entraran a formar part de l’equip de govern trobem 4 rostres nous.

 

 

Repeteixen Xelo Angulo que ha gestionat l’àrea de Benestar Social en l’última legislatura amb dedicació exclusiva; secretària general de l’agrupació socialista local i presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat; Naxo Reig; des del 2015 regidor d’Hisenda, Serveis Públics, Gestió Patrimonial i pedanies;  Pedro Aldavero, responsable de l’àrea d’esports als últims 4 anys;  Lena Baraza, encarregada de la regidoria de Joventut i més tard de falles i a més presidenta de Joves Socialistes i tanca la  llista Mariola Sanchis, regidora de seguretat ciutadana i turisme en l’últim mandat. Als comicis, un 65,5% dels xativins han decidit que ells seran els que prenguin les rendes del govern.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.