NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En Aielo de Malferit la suma de PSPV i Compromís pot desallotjar al PP de José Luis Pinter

Després de tres mandats amb majoria absoluta.

Després de 40 anys, el bipartidisme i les majories absolutes ja són història en Aielo de Malferit per la irrupció de Compromís amb un regidor, el jove candidat Kike Espí.  Amb una elevada participació, el 87,27%, les eleccions del diumenge deixen un resultat propici per a que l’esquerra governe després de tres mandats consecutius del popular José Luis Pinter. Per al candidat socialista, Juanra Espí, partit que ha aconseguit cinc representats, a l’igual que el PP, els resultats constaten la necessitat de canvi.

Però l’actual alcalde no està massa disposat a deixar la vara de comandament i a la mateixa nit del 26M apostava per un tripartit; el que no té massa sentit per al candidat socialista que aposta per segellar un acord de coalició amb Compromís que garanstisca el canvi progressista tal i com han decidit els veïns

A més a més per al socialista, el PP ha practicat una campanya molt dura inclús amb atacs personals

Juanra Espí és una persona ben coneguda a la població; des de ben jove ha format part de les associacions locals, inclús com president de fetes i ha participat en diverses legislatures, les dos últimes en l’oposició. Ell ens presenta als altres membres de la candidatura. Juanra advoca per obrir una nova etapa amb més transparència i llibertat. Així la proposta més destacada del seu programa és promoure la participació ciutadana.

Com ja va manifestar Espí en la nit electoral, “ara comença el futur d’Aielo”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.