NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Premi als millors estudiants

L´Ajuntament premia a 23 alumnes dels diferents centres públics i privats de la ciutat pel seu rendiment acadèmic

18 estudiants de primària i 5 de secundària han sigut distingits per i en l’ajuntament de Xàtiva pel seu rendiment acadèmic al curs 2013/2014 després d’obtenir una qualificació de matrícula d’honor a l’expedient. Els 23 alumnes reberen un llibre electrònic de regal per cortesia de la corporació municipal.

En primària els premiats foren Carmen Cháfer, Silvia Ferrer i Esther Lluch del col·legi Nostra Senyora de la Seu; Elena Ferrús, María García i Pau Ribes del Claret; Laia Cerdá i Nerea Mompó de la Immaculada; Paula Pedrón del Taquígraf Martí; Carla Calatayud i Patricia Paula Gómez, del Martínez Bellver; Paloma Cardona, Pol Reig i Marc Velasco de l’Attilio Bruschetti; Marta Ferrer del Gozalbes Vera i Blanca Gil, Pau Hostalet i Júlia Juan del Jacint Castanyeda.

En secundària foren Joshua Torregrosa i María Vercher, alumnes del Claret; Guillem Miralles i Andrea Tuset, estudiants de l’IES Josep de Ribera i per últim Alicia Rebeca Cabrera, matriculada en les Dominiques. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.