NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent finalitza la III fase de la reurbanització integral del barri de la Vila

Al marc del Pla d'Eficiència Urbana i un pressupost de 350.000 euros.

Aquesta setmana ha finalitzat la III fase de les obres de reurbanització integral al barri de La Vila d’Ontinyent que ha comprès el tram entre la plaça de Sant Pere de Verona i el carrer Trinitat. La inversió municipal ha estat de 350.000 euros al marc del Pla d’Eficiència Urbana 2018/2019. Aquesta intervenció dóna continuïtat a les dues anteriors fases des del carrer Església fins la Plaça de Sant Roc, i des dels carrers Sant Pere i Cordellat fins la Plaça de Sant Pere, que costaren 440.000 euros; per tant, el conjunt de les intervencions ascendeixen a quasi 800.000 euros

Les actuacions, a més de recuperar una trama urbana on no s’havia actuat en 30 anys, era una demanda veïnal per millorar les condicions de vida al barri alhora que afavorir el seu potencial turístic.

Aquestes actuacions es sumarà el proper de juny la que millorarà l’accés a la Plaça de La Vila des del Carrer Magdalena, que suposarà una inversió de 100.000 euros més per part de l’Ajuntament per construir una calçada amb un sol nivell.

A totes estes intervencions cal sumar altres ja realitzades al barri com la millora de l’accés  al barri des del carrer de les Roses; la millora de l’accés al Palau de La Vila o l’Església; l’adequació de l’esplanada de Tortosa i Delgado o les diverses intervencions del Pla de Sanejament de Nuclis Històrics per millorar la seguretat i esponjar el barri.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.