NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde de Canals, Ricardo Requena, s'acomiada del seu càrrec i de la política

Fent un repàs als projectes executats i deixant altres 30 en marxa i assignats.

El 15 de juny, Ricardo Requena, deixarà de ser alcalde de Canals. Ni ell, per motius personals al voler dedicar més temps a la seua família, ni el partit que li va donar l’alcaldia, Gent de Canals, es presentaren a les passades eleccions. Hui amb ell fem valoració del seu mandat primer fent un repàs dels projectes executats que han millorat la vida dels veïns ja que no s’han basat en obres faraòniques. Per a Requena un dels més destacats ha estat la substitució gradual de la xarxa de clavegueram i aigua potable a la localitat.

Com també ho ha sigut la reparcel·lació i liquidació de la zona Horts, tants anys retardada.  Però sens dubte la gran prioritat de l’equip de govern fou el foment de l’ocupació amb tots tipus de plans i subvencions que han permet reduir més d’un 30% l’atur de Canals en 4 anys. Més de 500 llocs de treball s’han creat de manera directa o indirecta des de l’Ajuntament.

4 anys donen per a molt però no per a tot i en aquest sentit la nova corporació compta ja amb 30 projectes damunt la taula en marxa o en procés d’execució i ja assignats econòmicament com és el cas de la construcció del nou institut Francesc Gil

També van heretar un poble a fosques el que suposava un milió d’euros per a la millora i canvi de l’enllumenat que també s’ha realitzat de forma progressiva.

A aquesta hem de sumar l’ampliació del carrer Ermita que connectarà Canals, Aiacor, els nexes de circumval·lació i el col·legi Vicent Rius; la tercera i última fase del Centre Social d’Aiacor o la posada en valor de les grans figures canalines com Ricardo Tormo.

Ara l’alcalde de Canals s’acomiada del seu càrrec amb satisfacció per la seua gestió en la que no ha estat a soles, d’ací els agraïments.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.