NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mig centenar de vehicles 4x4 i molts aficionats acudeixen en Oliva a la 1ª KDD

Organitzada per l'associació Obrint Camins.

L’espectacularitat ha protagonitzat la 1ª KDD de vehicles 4x4 que l’associació 4x4 Camins d’Oliva ha celebrat a la localitat. Un ampli circuit distribuït en 3 zones amb tot tipus d’obstacles; fang i rampes exagerades que pocs vehicles han pogut superar han fet gaudir als nombrosos aficionats que acudiren al polígon industrial El Brosquil.La jornada va arrancar a les nou del matí i va reunir a mig centenar de participants de tota la Comunitat Valenciana però també de Múrcia i altres regions. Els organitzadors van muntar, a més,  una zona de bar i esbarjo, altra d’exposició i venda de vehicles i va haver també, regals per als conductors. La prova va comptar amb la col·laboració dels Serveis Municipals a través de la regidoria d’Esports i el consorci de residus COR.

Efectivament d’aquesta associació també destaca la seua tasca mediambiental i ací tenim les més de 300 rodes que han recollit en una jornada de neteja al mateix terme; neumàtics que s’utilitzaren al circuit i que al final serien traslladades a l’ecooparc per al seu reciclatge.

La prova no fou molt competitiva però sí molt cridanera i ideal per al gaudi dels pilots i del públic assistent, d’ací que ja s’està pensant en una segona edició.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.